.

.

Töltő Wii U Konzol, HÁLÓZATI Adapter hálózati Kábel Kábel Csere Nintendo WiiU Konzol (Nem Kompatibilis a Nintendo Wii Konzol)

Töltő Wii U Konzol, HÁLÓZATI Adapter hálózati Kábel Kábel Csere Nintendo WiiU Konzol (Nem Kompatibilis a Nintendo Wii Konzol)

HUF 2023.65

Jelen van
A raktárban.

???? 【Termék Kompatibilitási】 : CSAK Kompatibilis a Nintendo Wii U Konzolt.Ideális minőségi csere vagy biztonsági erő AC adapter a Wii U Konzolt. ???? 【Hatalom Előírások】 : Bemenet : 110 V-240 V; Kimeneti DC : 15 V/5 A; Kábel Hossza : 6.5 méter. ???? 【Biztonsági Intelligencia】 : Készült tartós anyag, hosszú ideig használható, Beépített védő chip, több mint feltöltött védelem.Amikor teljesen fel van töltve, akkor a rendszer automatikusan húzza ki a tápegység, hogy megvédi a berendezést a sérülés.Biztos lehet benne aludni. ???? 【Tökéletes Design】 : Egyszerű plug and play telepítés, lehetővé teszi, hogy töltse and play egyszerre legfeljebb 6,5 láb el. ???? 【Értékesítés utáni Támogatás】 : A termék 100% - ban rendkívül szigorúan eladása előtt, Meg lehet adni, mint egy ajándék, hogy a család, barátok, osztálytársak, hogy bárki, különösen a gyermekek.Ha bármilyen kérdés ezt a terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, üzenet, mi lesz az ön számára elégedett megoldás az első alkalommal.Tartalom : 1 x Töltő Konzol Nintendo Wii U.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk