.

.

ZHUAN Prémium masszázságy Lap Készletek,Masszázs Táblázat Szoknya Szett Csipke Arcát Gyógyfürdő Ágytakaró 4 Darab-a Hordozható Masszázs Asztal, Ágy-e 70x185cm(28x73inch)

ZHUAN Prémium masszázságy Lap Készletek,Masszázs Táblázat Szoknya Szett Csipke Arcát Gyógyfürdő Ágytakaró 4 Darab-a Hordozható

HUF 9490.50

Jelen van
A raktárban.

☀Anti-fade & kopásálló .. Ez a Gyógyfürdő Lapon Állítsa be Az Anti-kikopnak, Anti-pszichiáter Még A Napi Használat, Nem deformálódik, Nem pilling.A Belső Takaró 100% Tencel Pamut, Amely Barátságos Ügyfél Bőr Tartja A Lehetőséget, Hogy allergia. ☀Masszázs Kanapé Szett A Szoknya Lap Olyan Jó, Hogy Elrejtse Az Összes Elem Alatt A Masszázs Táblázat, Ami A Spa, Hogy Tiszta, Rendezett, Majd megtakarítani. ☀Arc többi lyuk .. úgy Tervezték, arca levegőt lyuk oldalán zseb a mobiltelefon. ☀Luxus spa szett Gyönyörű színek, egyszerű design, javítja az egész környezet a szoba, vagy wellness. ☀Egyedi méret .. Ha az alapértelmezett méret nem alkalmas a masszázs asztal, Kérjük, válassza ki a testreszabás, majd küldje el a részleteket.Ellenkező esetben küldünk az alapértelmezett.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk