.

.

Enkinil Macska Alom Mat 40×60cm Dupla Rétegű, Design, Vízálló Vizelet Bizonyíték & Mosható EVA Anyagból Macska Alom Tálca Mat(Fekete)

Enkinil Macska Alom Mat 40×60cm Dupla Rétegű, Design, Vízálló Vizelet Bizonyíték & Mosható EVA Anyagból Macska Alom Tálca

HUF 4023.00

Jelen van
A raktárban.

✅【Dupla rétegű, méhsejt design】Nagy, mély honeycomb design lyukak hatékonyan elfogni csapda szemetet részecskék.A felső réteg egy méhsejt réteg, valamint a szemetet fog esni a lapos réteg a másik réteg keresztül a honeycomb réteg, de nem lesz szétszórva a földön. ✅【Könnyen használható】 : csak akkor kell a hely az alom mat előtt vagy alatt az almot.Amikor a macska levelek az almot, az alom fog esni a földre.Csak akkor kell önteni a szemetet a nyitó. ✅【Mosható& Könnyen tisztítható】 Segítségével vízálló valamint a csúszásmentes anyag, ha a szőnyeg piszkos, csak meg kell kimosni, ha egy nedves ruhával, vagy öblítse közvetlenül víz,ez nagyban csökkenti a takarítás ideje. ✅【Univerzális Méret】 Méret : 60 x 40 cm.A macska alom mat készült könnyű, tartós EVA habszivacs, amely megtartja a padlón szárazak.Ugyanakkor, ez nem fog fájni a macska mancsa, a macska olyan, mint az érzés rajta. ✅【Csúszásmentes Vízálló & Vizelet Bizonyíték】A lapos réteg a második réteg készült vízálló anyag, amely védi a padlót a vizelettel, szemét.Vissza a mat design, kis lyukak, amely hatékonyan megakadályozzák, hogy csúszik. 1. Macska alom van mindenfelé. 2. A macska étel mindenhol. 3. A cica véletlenül vizel a földön. 4. Hosszú időt töltenek tisztítás a padlón.Enkinil macska alom szőnyeg fogadjon el egy dupla réteg kialakítása.A nagy, mély honeycomb design lyukak hatékonyan elfog a macska alom részecskék.A macska alom részecskék esik át a honeycomb réteg a lapos réteg a másik réteg pedig nem lesz szétszórva a földön.A macska almot bent, csak meg kell öntsük ki a nagy nyílás.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk