.

.

Bevve Smart Dokumentum Szkenner VK16 Könyv Dokumentum Szkenner, Nagy Felbontású 16MP Hordozható Szkenner Office TeacherCapture A3-as Méretű Multi-Nyelv (Szín : E-U)

Bevve Smart Dokumentum Szkenner VK16 Könyv Dokumentum Szkenner, Nagy Felbontású 16MP Hordozható Szkenner Office TeacherCapture

HUF 6493.50

Jelen van
A raktárban.

-Ez a Termék egy USB-alapú dokumentum kamera beépített 5.0 megapixeles CMOS érzékelő, ez az ideális eszköz, prezentációk, képek készítését, illetve videó felvétel. -A csatlakozás után ez a dokumentum a fényképezőgép a számítógéphez, akkor elfog bármilyen papír alapú dokumentumok, szerződések, számlák, illetve az üzleti kártya, valamint a jelen őket egy monitor vagy kivetítő. -Különben is, az egyedi lefelé néző lencse kialakítás teszi az ismétlődő képek készítését, bemutatók, ismertetők, valamint előadások kényelmes, egyszerű. -Együtt ezeket a nagyszerű funkciókat, akkor használja a mellékelt dokumentum szkennelés szoftver, a dokumentum kamera pillanatfelvételeket vagy videók felvétele, szerkesztése, képek, videók a speciális szerkesztési eszközök élvezze a kényelmet, megosztása.A csomag Lista : Könyv, Dokumentum Szkenner x 1.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk