.

.

Borotválkozás Kötény Szakáll Gyűjtő Könnyen Fürdőszoba Takarítás Szakáll Bib Szakáll Catcher, Vízálló, mind a Nem-Bot Ápolás Szakáll Köpeny Kötény, a Legjobb Ajándék a Férfi/Férj/Barát/Apa, Fehér (Deluxe Version)

Borotválkozás Kötény Szakáll Gyűjtő Könnyen Fürdőszoba Takarítás Szakáll Bib Szakáll Catcher, Vízálló, mind a Nem-Bot Ápolás

HUF 931.50

Jelen van
A raktárban.

【Páratlan Minőségű】2022 új verzió szakáll vágás kötény, úgy döntünk, 100% poliészter, vízálló bevonat be, hogy győződjön meg arról, hogy nem fog kapni szakállas, könnyen tisztítható. 【Mágikus Dekoltázs】Tartós, könnyű viselet, befogadóképessége nyakukat, különböző méretben.Állítható tépőzáras, hogy elkerüljék a szakáll zuhan be. 【Könnyen Használható】csak akkor kell távolítani a szakáll catcher, hogy a tükör, 2 tapadókorongok majd kezdjük el használni.Továbbá a beépített tálcát tart az ápolás tartozékok (Tipp : használat Előtt kérjük, hogy teljesen nyomja meg a 2 műanyag tapadókorongok vagy 2 átlátszó tapadókorongok a tiszta tükör felület, amíg nem illeszkedik szorosan, így a borotválkozás kötény is lógott még stabilan). 【Gyakorlati Tartozékok 2. Tartsa a szakáll borotválkozás bib alsó széle, csatolja a tapadókorongok a tükör, zárja be a horgot.Kérjük, ne feledje, hogy tartsa a tükör felületét tiszta, teljesen illessze be a tapadókorongok a tükör, annyira, hogy a szakáll bib stabilabb használja;3. Kezdődik ápolás a szakállad, hogy a haj újságkivágásokat esik a köpenyt, s dobja a hair Perfect értékesítés Utáni Service If bármilyen okból nem szeretem ezt a szakáll vágás cape kínálunk egy 120 napos pénz-visszafizetési garancia, nem kérdés.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, igyekszünk segíteni.A Szakáll Kötény, Köpeny, így könnyebb lesz az életed, amikor borotválkozás szakáll & bajusz, majd a szakállad s hajad körítéssel, így nincs több rendetlenség a fürdőszoba, időt takaríthat meg, tisztítás.VÁSÁROLJON MOST!.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk