.

.

Otthon Divat 4Layer cipősszekrény, Porálló Egyszerű Tároló Állvány Fém Virág Rack Folyosó Bejárat helytakarékos 65×23×71 cm, D-J

Otthon Divat 4Layer cipősszekrény, Porálló Egyszerű Tároló Állvány Fém Virág Rack Folyosó Bejárat helytakarékos 65×23×71

HUF 11299.50

Jelen van
A raktárban.

A mentés tárhely alkalmas felnőtt férfiak, mind a nők, a gyerekek cipő. 4layer cipősszekrény (65 x 23 x 71 cm) 12 pár cipő maximális tér megtakarítás.Kiváló minőségű fém.Wellmade struktúrák használható sokáig.Ellenáll a nagyobb súlyt, megakadályozza az elemek esik ki a rést.Könnyen összeszerelhető : egyszerű-szerelés, szétszerelés.Az is nagyon könnyen tisztítható.Helytakarékos : a tartós cipő fedezze teszi a cipőt, tiszta, rendezett, úgy, hogy a cipő nem lehet látni a szoba tiszta.Sokoldalúság : Akár a pincében, hálószoba, gyerekszoba, loft vagy a kemping, akkor tedd, ahol tetszik.Megvédi a cipőt, nagyon jól.Ez a cipő rack tartós anyagból, csatlakozók.Ez egy jó polcon tárolja a cipő, alkalmas az ajtó, bejárati folyosón, sár, szoba, hálószoba, gardrób, stb.Ez spacesaving cipő állványra is helyezhető egy sarokban, vagy egy folyosó.műszaki adatok : Név : cipő rack Szín : Arany anyag : fém Méret : 65 × 23 × 71 cm Súly : 2 kg Stílus : Skandináv stílus Alkalmazandó emberek : mindenki Előnyök : Könnyen telepíthető, és össze : a Telepítés mindössze pár egyszerű lépésben pedig továbbra is stabil után több szétszerelés Többfunkciós, hogy az előszoba, fürdőszoba, nappali, hálószoba, előszoba, hall, bejárat, bárhol elhelyezhető .Óvintézkedések : 1. Méretek mért kézzel, a fizika, illetve előfordulhat, hogy az adatokat egy hiba a 12 cm-t.2. Mivel a különbség a számítógép-monitorok, lehet, hogy van egy kis rés a szín.Ez normális jelenség, nem minőségi kérdés.3. Ez a termék egy cipősszekrény nem tartalmaz egyéb felvételkészítési kellékek.4. Ha vásárol, ellenőrizze, hogy a haza alkalmas ez a cipő tartó fedelét.5. Belül kapott 721 üzleti nappal a vásárlás után.Ha bármilyen kérdése van a vásárlási folyamat során, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő, azt fogja válaszolni, hogy az adatokat 24 órán belül!Azt szeretném, ha boldog életet!.

Termékparaméterek

Name:
shoe rack
Color:
Gold
material:
metal
Size:
65 × 23 × 71 cm
Weight:
2 kg
Style:
Nordic style
Applicable people:
everyone
Advantages:
Easy to install and assemble
Precautions:
1. Dimensions are measured by hand, and the physics and data may have an error of 12 cm. :
2. Due to the difference in computer monitors, there may be a small gap in color. This is normal, not a quality issue. :
3. This product is a shoe rack and does not contain other shooting props. :
4. When purchasing, make sure your home is suitable for this shoe rack cover. :
5. Received within 721 business days after purchase. :
If you have any questions about the purchase process, please contact me in time, I will reply to your information within 24 hours! :
I wish you a happy life! :

A kategóriába tartozó áruk