.

.

Fenolos Közepes Alap Lámpa Foglalat kihúzható Lánc Kapcsoló,3 Csomag TWDRTDD Fekete Időszak Stílus E26 E27 Edison Retro Medál lámpatartó (1/8 IP Szál Kap)

Fenolos Közepes Alap Lámpa Foglalat kihúzható Lánc Kapcsoló,3 Csomag TWDRTDD Fekete Időszak Stílus E26 E27 Edison Retro Medál

HUF 886.95

Jelen van
A raktárban.

JÓ MINŐSÉGŰ : A E26 Közepes Csavar Fény Birtokosai készült kiváló minőségű bakelit, műanyag, illik minden E26/E27 izzók.Ezek elég biztonságos DIY dekoráció.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : réz, illetve ezüst csavart fekete-fehér vezeték kapcsolat,akkor csavar-az edison klasszikus lámpa foglalat könnyű, hogy különféle izzók a könnyen megfelelő bármilyen stílusú dekoráció.ALKALMAZÁS : Az edison felső retro medál lampholder lehet használni a különböző lámpák, lámpa.Például : LED, kompakt fénycsövek, Halogén Izzó, illetve más, E26/E27 világítás lámpatestek.Lámpa foglalat a steampunk lámpa, klasszikus lámpa, medál fény, ipari lámpa, antik rajongó, minimalista világítás, stb.CSOMAG SZOLGÁLTATÁS : Minden csomag tartalmaz 3 db lámpa bura rendelkezők, valamint kábel markolatok, hogy megfeleljen az ön igényeinek a mindennapi életben.Ha bármilyen kérdése van a termékeink, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk akarat ad ön cserére vagy a vételár visszatérítésére.csomag tartalma 3 db E26 Konnektorok.Műszaki adatok : Ez egy jó kínálat létrehozása a régi, vagy az ipari stílus világítás, vagy csak, hogy cserélje ki egy csatornát, hogy megromlott a lámpa, vagy lóg lámpatest.Referencia Üzemi Feszültség / Max.Teljesítmény : 250 W-250 V, 1/8 IP Kap, közepes bázis aljzatok kihúzható lánc switch Material : fém + hőálló plastic Size : 32(átm.) mm (magas) 70mm Application : használható minden típusú LED/ Halogén/ CFL Izzó lámpa.Könnyen Telepíthető, a terem tele lesz jó világítás.Javaslat : JAVASOLJUK, hogy a TELEPÍTÉS ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT VILLANYSZERELŐ. : 1. A biztonságos telepítés, kérjük, ellenőrizze, hogy az elektromos mezőbe, hogy melyik ez a készülék lesz szerelt megfelelően van-e csatlakoztatva a strukturális tagja az épület. 2. Minden vezeték csatlakoztatva.Ha a kicsomagolás, legyen óvatos, hogy ne húzza a vezetéket, mint egy rossz kapcsolat okozhat. 3. Ne csatlakoztasson áram, amíg a készülék teljesen összeszerelve. 4. A kockázat csökkentése érdekében a tüzet, áramütést vagy személyi sérülést, mindig kapcsolja ki, húzza ki a készülék, majd hagyjuk kihűlni előtt cseréje villanykörte. 5. Ne érintse meg az izzó, amikor a készülék be van kapcsolva, vagy nézzen közvetlenül izzó világít.Tovább gyúlékony anyagok távol izzó világít.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk