.

.

Feltölthető Köröm Porszívó Multifunkcionális Erős Szívó USB Lámpa Köröm Csiszoló Gép Köröm Elektromos Manikűr Gyakorlat a tisztogató Zöld.

Feltölthető Köröm Porszívó Multifunkcionális Erős Szívó USB Lámpa Köröm Csiszoló Gép Köröm Elektromos Manikűr Gyakorlat a

HUF 1348.65

Jelen van
A raktárban.

- Levehető szűrő képernyőn, hogy könnyen tisztítható, LED fény, hogy szabadon beállítható a megfelelő helyzetben használjuk, a 40 W erős szívó könnyen eltávolítani a köröm por, amely stabil, megbízható. - Mely újratölthető funkció, hogy lehet használni, hosszabb ideig, a multifunkcionális, ami lehet, hogy van egy széles körben alkalmazást tartalmazza íves, alakításában, polírozó, meg csiszoló, amely alkalmas az otthoni használatra vagy szakmai szalon. - Alkalmas arra, hogy számos szakmai munkát, mint a kanyargós, polírozás, csiszolás, s így tovább, akkor lehet hatékonyan eltávolítani a port a körmök. - Ez a termék fémből, ABS, valamint a szilikon anyag. - A hossza a vákuum készülék 7,5 cm, a szélessége 28 cm, a magassága 17cm, a hossza a köröm csiszoló 11.8 cm.Elem Neve : Köröm Vákuum Gép, Anyag : Fém,Szilikon,ABS Forgó Sebesség : 4500rpm Teljesítmény : 40 W, Méret Részletek : Porszívó Gép Mérete : 7,5 cm x 28 cm x 17cm/2.95" x 11.02" x 6.69" (Kb.) Köröm Csiszoló Szélesség : 11.8 cm/4.65" (Kb.) Megjegyzések : Mivel a fény, a képernyő beállítás különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.A csomag Tartalmazza : 1 x Vákuum Gép 1 x USB Kábel 1 x USB Lámpa 1 x Felhasználói Kézikönyv, vagy a Készülék Beállítása : 1 x Vákuum Gép 1 x USB Kábel 1 x USB Lámpa 1 x Köröm Csiszoló 1 x Köröm Csiszoló Fej 1 x Köröm Csiszoló Kábel(Adapter) 1 x Felhasználói Kézikönyv.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk