.

.

Sparklekle felugró Strand Sátor Nap Menedéket a Strand Mat UPF50+ 2-4 Személy Kültéri Mennyezet Napernyő, a Kemping Halászati Kertben vagy Piknikezni (7X7 ft, Zöld)

Sparklekle felugró Strand Sátor Nap Menedéket a Strand Mat UPF50+ 2-4 Személy Kültéri Mennyezet Napernyő, a Kemping Halászati

HUF 10798.65

Jelen van
A raktárban.

【Napvédő】ki vannak téve a túl sok nap, befolyásolja a bőr probléma, a nap sátrak, a strand volt kialakított vízálló, valamint UPF 50+ rugalmas Lycra szövet, zárd ki az UV-sugarak kár, pedig a nap éget, a bőr védelme. 【Könnyű Beállítás】Minden nap strand sátor jön a 2 stabilitás, a lengyelek pedig 4 homokzsák, amely lehorgonyzott a természetes erőforrások, mint például homok vagy kövek, csak pár percre kell beállítani a strandra, vagy füves. 【Élvezze a Pihentető Idő】Hordozzák a pop-up strand sátor segíteni az emberek jól érezzék magukat, élvezi a pihenést, a strand, horgászat oldalán a tó, vagy élvezi a család, a parkban, beállíthatja, hogy szinte bárhol. 【Könnyű & Kényelem】 Célja, 2 méret, a szabadtéri napernyők állnak rendelkezésre 2 személyes 4 személyes, 6-személy, súlya mindössze 4.1 lb, carring, hogy mindenhol ott van, ami egy hely nézni a hullámokat, piknikezni, vagy családi összejövetel. 【Egyszerű Beállítani】Csomag tartalmazza Lycra lombkorona, összecsukható alumínium rudak, homokzsák, majd zsinór.Ahogy a nap mozog, könnyen mozog a homokzsák, vagy állítsa be, hogy a lengyelek változás a szög a árnyékban, élvezni a szabadtéri.Szín : Zöld | Méret : 7*7 ft.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk