.

.

01 02 015 Akril Sablon, Tartós Táska Sablon Akril Anyag Vágására helyett, Hogy egy Kis Táska

01 02 015 Akril Sablon, Tartós Táska Sablon Akril Anyag Vágására helyett, Hogy egy Kis Táska

HUF 9814.50

Jelen van
A raktárban.

A minta átlátszó, ami nagyon kényelmes a vágás bőr minták.A sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás.A verzió átlátható, könnyen ment használható sokáig.Készült kiváló minőségű akril anyag, nagyon tartós használható sokáig.A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.Szolgáltatás : 1. A verzió átlátható, könnyen ment használható sokáig.2. Készült kiváló minőségű akril anyag, nagyon tartós használható sokáig.3. A sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás.4. A minta átlátszó, ami nagyon kényelmes a vágás bőr minták.5. A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Akril Template Material : Acrylic Size : Mint a képen shown Function : A modell lehet használni, hogy egy kis handbag Finished Stílus : Handbag Hardware Hivatkozás : Pin-csat, mágneses csattal, láb nail Material Leírás : 4-6 láb (kizárólag hivatkozás) Javaslatok : 1. Kemény bőr, mint a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta sort, vagy közvetlenül vágott egy bőr kést.2. Néhány bőr által feldolgozott különleges mesterségek, a kéreg nem lehet jelölt az ár, így kell vágni egy hydrargyrum tollat.A csomag Lista : 8 x Akril Template Note : Az akril verzió jön egy réteg nátronpapír védő fólia, hogy megakadályozza a karcolások a szállítás során.Lehet könny fel lehet használni.

Termékparaméterek

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
 Acrylic Template
Material:
Acrylic
Size:
As picture shown
Function:
The model can be used to make a small handbag
Finished Style:
Handbag
Hardware Reference:
Pin buckle, magnetic buckle, foot nail
Material Description:
About 4-6 feet (for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a hydrargyrum pen. :
Package List:
8 x Acrylic Template :
The acrylic version comes with a layer of kraft paper protective film to prevent scratches during transportation. You can tear it up and use it. :

A kategóriába tartozó áruk