.

.

PUTEARDAT 40 font dumbells - gumi súlyzó szett haza súlyzó szett Fitnesz Felszerelés fogyni Edzések Berendezés Nők/Férfiak (Fekete)

PUTEARDAT 40 font dumbells - gumi súlyzó szett haza súlyzó szett Fitnesz Felszerelés fogyni Edzések Berendezés Nők/Férfiak

HUF 9313.65

Jelen van
A raktárban.

【Tökéletes minden súlyzós Edzés】 : bárki, aki meg akarja építeni erőt, zsírt éget, vagy hozzon létre egy dallam test, szabad súlyzós edzés kezdőknek is bebizonyította, hatékonyabb. 【】 Szolgáltatások : Az eredeti hex alakú fej megakadályozása érdekében folyamatos.A közepes mélység knurling a fogantyú biztosítja az alapvető fogást, majd a biztonság a használat során.Gumi bevonat tartós, hatékony célba. 【Anyag biztonságosabb】kizárólag magas minőségű PVC anyag elérni, nem mérgező, íztelen, szagtalan termék frissítés.A jelenlegi helyzet a mérgező, káros szúrós szagú termékek a meglévő piaci javult. 【Kompakt, Kényelmes Kialakítás】 : A súlyzó szett kicsi, hordozható, kényelmes, könnyű tartani, könnyű tárolás nem túl sok a hely.Neked kényelmes elviszem, ahova akarod. 【Hatszög Alakú, Kézzel Súly】 : A Hexadecimális alakja a súlyzók megakadályozza őket a járművek, valamint a helyén marad, ha nem használja.Megakadályozza, hogy kárt padló, valamint védi a súlyok a repedés pedig forgácsolás.Tartós, öntöttvas kézi súlyzók súlyát ideális fény súlyemelő, izom, alakformálás.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk